راهنمای خرید پیانوی یاماها
راهنمای خرید پیانوی یاماها، با توجه به آماتور و حرفه ای بودن هنرجویان رشته موسیقی و سایر علاقه مندان به ساز پیانو که می خواهند برای خرید پیانو با برند یاماها اقدام کنند باید بگوییم که برند یاماها پیانوهای خود را در انواع مختلف طراحی و تولید میکند که هرکدام از این پیانوها دارای مزایایی می باشد. با این حال جهت بررسی قیمت و خرید پیانوی یاماها شما باید نکات مهمی را در نظر قرار داد که در ادامه این مقاله به آن می پردازیم.
گالری موسیقی شهر ساز توصیه می کند، هنگام خرید پیانو غیر از قیمت به عوامل دیگری نیز دقت کنید، عوامل مهمی مانند نوع چوب به کار رفته در بدنه، کیفیت طراحی و عملکرد آن را باید در نظر گرفت و حتما از یک مشاوره تخصصی رشته موسیقی کمک بگیرید.
تماس با مشاوران شهر ساز: 09126940145
دلیل معروفیت برند یاماها در بین سازنده پیانو
برند یاماها بخاطر تولید پیانوهایی با کیفیت و در عین حال دارای ظاهر زیبا بهعنوان یک برند ساخت پیانوهای مختلف از پرفروشترین برندها در بازار است که مورد توجه طیف وسیعی از علاقمندان موسیقی از مبتدی گرفته تا پیشرفته است و دارای گستردگی زیادی در تولید مدلهای مختلف پیانو می باشند که مدلهای بسیار ارزان جهت دکور گرفته تا طراحی و مدلهای فوق العاده جهت استفاده هنرجویان حرفهای در دسترس علاقمندان خود قرار داده است.
انتخاب مدل مناسب پیانو یاماها
– بهتر است قبل از رفتن به فروشگاه خودتان اطلاعات کافی را به دست بیاورید تا بتوانید انتخاب درستی داشته باشید. پیانو نسبت به بسیاری از سازها گرانتر است و خرید پیانو در واقع یک نوع سرمایه گذاری بلند مدت است. این ساز طول عمر زیادی دارد.
– عامل دیگر تأثیرگذار بر قیمت پیانو یاماها استفاده از انواع مخنلف چوب در ساخت آن است.
– مدلهای پیانو یاماها به گونهی هستند که با تفاوت قیمت در ساخت همراه خواهد بود. هرکدام از این مدلها میتواند پاسخگوی نیازهای هنرجویان در ردههای آماتور تا حرفهای باشند.
– توصیه می کنیم جهت خرید یک پیانوی ارزان ابتدا یک پیانو دیواری بخرید و بعد از مدتی اگر به ادامه آموزش پیانو علاقه داشتید میتوانید یک پیانوی حرفهایتر بخرید.
– از یک متخصص موسیقی معتبر و با تجربه مشورت بگیرید و اگر برای سرگرمی میخواهید از پیانو استفاده کنید یک پیانوی دیجیتال برای شما میتواند گزینهی مناسبی باشد.
خرید پیانو یاماها از گالری موسیقی شهر ساز
گالری موسیقی شهر ساز با ارائه انواع مختلف سازهای موسیقی از جمله پیانو یاماها و با ارائه مشاوره تخصصی در خدمت شما عزیزان می باشد.
مخترع ساز پیانو
پیانو را بارتولومئو کریستافوری در حدود سال ۱۷۰۰ میلادی در شهر پادووای ایتالیا برای اولین بار ساخت. اما اختراع جدید کریستافوری تا حدود یک دهه تقریباً ناشناخته ماند تا اینکه در سال ۱۷۱۱ یک نویسنده ایتالیایی مقالهای دربارهٔ آن نوشت که بعدها به آلمانی ترجمه و به صورت گسترده منتشر شد. این مقاله شامل دیاگرام مکانیزم پیانو نیز بود و اکثر سازندگان بعدی پیانو، کار خود را بر اساس این مقاله شروع کردند.
قبل از اختراع پیانو
قبل از اختراع پیانو از سازی قدیمیتر به نام هارپسیکورد (Harpsichord) استفاده میشد. تفاوت عمده و مهم پیانو با سازهای مشابه قبل از خودش داشت آن بود که در سازهای مشابه قبلی، شدت صدای حاصل از فشرده شدن یک کلاویه، مستقل از شدت ضربهٔ واردشده بر کلید، مقداری ثابت بود، اما در پیانو نوازنده قادر بود با ملایم ضربه زدن به کلیدها صدایی نرمتر ایجاد کند، یا با ضربات محکمتر صدایی درشتتر با پیانو تولید کند. همین ویژگی باعث شد که به سرعت پیانو مورد توجه آهنگسازان قرن هجدهم میلادی قرار بگیرد.
لینک مرتبط: پیانو دیجیتال یاماها مدل CLP-735
لینک مرتبط: پیانو دیجیتال یاماها مدل YDP-144
اولین پیانوهای ساخته شده
پیانوهای اولیه ظاهر و صدایی شبیه به هارپسیکورد داشتند و در واقع مخترع پیانو یک هارپسیکورد ساز بود که در تلاش برای ارتقاء مکانیزم هارپسیکورد بود تا این ساز قادر به تولید صدا با شدت های گوناگون باشد اما در نهایت با مورد توجه قرار گرفتن هارپسیکورد جدید این ارتقاء منجر به ایجاد ساز جدیدی شد که پیانو فورته نام گرفت و به مرور زمان به شکل امروزی پیانو در آمد و آنچه که ما امروزه به عنوان پیانوی مدرن می شناسیم از اواسط قرن نوزدهم ظاهر شده است.
نامگذاری پیانو
نام پیانو در ابتدا ” گراوی چمبالو کول پیانو اِ فورته ” نامید که به Piano Forte یعنی قوی و ملایم که به خوبی منعکسکننده توانایی این ساز در تولید شدتهای گوناگون بود مشهور شد اما کم کم نام اختصاری پیانو را به خود گرفت.
نحوه تولید صدا در پیانو (یاماها)
صدای پیانو (یاماها) در اثر برخورد چکش هایی با سیمهای فلزی آن در داخل جعبه چوبی تولید میشود. این چکشها در اثر فشرده شدن کلاویه ها (کلیدهای پیانو) به حرکت در میآیند. سیمهای پیانو به صفحهای موسوم به صفحه صدا متصل شدهاند که نقش تقویت کننده صدای آنها را دارد.
پیانو بالاترین دامنه صوتی را در بین ساز های معمول (به جز ارگ کلیسا) دارد، به طوری که در شکل فعلی اش به طور معمول هشت اکتاو دارد و قادر به تولید فرکانسهایی از حدود ۲۷ تا ۴۱۸۶ هرتز میباشد، در حالی که در مقام مقایسه ساز ویولن تنها قادر به تولید حدود پنج اکتاو و بهترین خوانندهها تنها قادر به خواندن حدود سه اکتاو هستند.
چکشهای پیانو به واسطه مجموعهای از اهرمهای ظریف به کلیدهای پیانو متصل میشوند. به مجموعه این اهرمها و چکش ها عملگر یا پیانو گفته میشود. وظیفه این مجموعه افزایش شتاب چکشها در برخورد به سیمها، و کنترل عکسالعمل بازگشتی آنها پس از برخورد به سیم است. معمولاً سرِ چکشها توسط لایهای از نمد یا الیاف مشابه طبیعی یا مصنوعی پوشانده میشود تا کیفیت صدای پیانو را بهبود ببخشد. کیفیت صدای پیانو متأثر از عوامل دیگری نظیر کیفیت صفحهٔ صدا و غیره نیز هست.