محصولات بیشتر از این فروشندهمشاهده همه

ملودیکا هوهنر 37 کلید AIRBOARD

8,160,000 تومان

تعداد کلید : 37
اقلام همراه : کاور و شلنگ و لبی

توضیحات

ملودیکا هوهنر 37 کلید AIRBOARD با طراحی زیبا، جذابیت منحصربه‌فردی دارد. جنس کلیدهای استفاده‌شده در این مدل باعث ایجاد اصطکاک بین انگشتان و کلاویه‌ها خواهد شد. پاسخ‌گویی سریع به دمش نوازنده در کسری از ثانیه اتفاق می‌افتد و قادر خواهید بود پیچیده‌ترین و سریع‌ترین ریتم‌ها را با این ساز بنوازید.

خرید ملودیکا هوهنر 37 کلید AIRBOARD

بدنه ملودیکا هوهنر AIRBOARD از پلاستیکی مقاوم و باکیفیت ساخته ‌شده است. این ساز با بهره‌مندی از 37 کلید می‌تواند محدوده‌ی 3 اکتاو را در اختیار نوازنده قرار دهد. لبی ساز به‌صورت ارگونومیک و بسیار ظریف طراحی‌ شده است. این ملودیکا برای تمامی رده‌های سنی طراحی و عرضه ‌شده است و می‌تواند برای آموزش و لذت‌بردن در اوقات فراغت استفاده شود. این ملودیکا برای نوازندگان حرفه‌ای هم گزینه‌ای مناسب است.

مرکز فروش ملودیکا هوهنر AIRBOARD

ملودیکا، سازی قابل حمل و دستی است که از دو بخش اصلی تشکیل شده است: بخشی که در دهان نوازنده قرار می‌گیرد و یک صفحه کلید مشابه صفحه پیانو. نوازنده در بخشی که در دهانش قرار گرفته می‌دمد و همزمان کلاویه‌ها را فشار می‌دهد و بدین ترتیب، تولید صدا می‌کند.ملودیکا سازی است بین هارمونیکا و پیانو آکاردئونی. ملودیکا هم مثل آکاردئون و هارمونیکا تعلق دارد.
وقتی نوازنده در بخش دهانیِ ساز می‌دمد، هوا حرکت می‌کند و وارد مجرای هوا در ساز می‌شود. بسته به اینکه کدامیک از کلید‌ها را فشار بدهید، هوا از مجرای هوا به سمت یکی یا بیش از یکی از زبانه‌ها حرکت می‌کند و با ارتعاش آن، صدای مورد نظر را تولید می‌کند.

فروشگاه ملودیکا هوهنر

کمپانی ساز هونر (HOHNER) برای اولین بار در سال 1950 با ساخت ملودیکا به شکل امروزی، وسیله‌ای اعجاب انگیز را به دنیای موسیقی معرفی کرد. اگر چه از ابتدای قرن 19، سازهایی کم و بیش مشابه تولید شده بود ولی هیچکدام به اندازه ملودیکا و انواع آن توجه علاقمندان به موسیقی را به خود جلب نکرد.
ملودیکا برای نخستین بار توسط آهنگساز مینیمالیست ایتالیایی استفان مایکل ریش در سال 1960 در قطعه ای بنام ملودیکا 1966 مورد استفاده ی حرفه ای قرار گرفت.از زمانیکه موسیقدان جامائیکایی آگوستوس پابلو در سال 1970 در قطعاتش از ملودیکا استفاده نمود این وسیله به سرعت به سازی محبوب و پرطرفدار در کشور جامائیکا و همچنین گروه های رگا تبدیل شد.